Oplev Game of Thrones i Kroatien

game of thrones kroatien dubrovnik

En af verdens smukkeste byer, Dubrovnik i det sydlige Kroatien, bliver brugt til HBOs populære serie The Game of Thrones.

Rigtig mange danske fans følger med i den verdensomspændte tv-serie The Game of Thrones, med danske Nikolaj Coster Waladau. Det er svært ikke at lægge mærke til de fantastiske og fascinerende landskaber og byer igennem serien. En af dem er Kings Landin, som bliver filmet i Dubrovnik.

I 90erne begyndte den amerikanske forfatter George R.R. Martin på den første bog i bogserien A Song of Ice and Fire. På dette tidspunkt anede forfatteren på ingen måde hvor stor en succes hans eventyr i et fantasy middelalderligt univers ville blive.

Efter at HBO i 2011 besluttede sig for, at lave bøgerne om til en tv-serie har de været mødt af mange udfordringer. På grund af bøgernes univers som tager udgangspunkt i mange handlinger og steder, så har seriens produktionshold været nødsaget til, at rejse rundt forskellige steder i verden for at klare optagelserne.

Dubrovnik – Kings Landin

Blandt de mange flotte steder som filmholdet har været er Dubrovnik i det sydlige Kroatien. Her skulle holdet bruge en gammel middelalderlig by med høje mure til, at filme den store by Kings Landin.

Dubrovnik opfylder samtlige af disse krav med sin flotte middelalderlige historie og bygningsværker. I første sæson af Game of Thrones filmede holdet Kings Landin på Malta, men fandt hurtigt ud af at der fandtes et andet bedre sted. Dubrovnik rammer stemningen langt bedre end på Malta.

Danmarks største udvalg af tøj til kvinder

Dubrovnik er ikke kun blevet rost til skyerne af de millioner af mennesker som hvert år rejser der til for at tage på ferie. Byen har fået mange flotte ord med på vejen fra produktionsholdet og skuespillerne, som har nydt at kunne tage lidt ferie fra optagelserne og udforske den gamle by på egen hånd.

Dubrovniks mange små, romantiske og skæve gader er perfekte til, at filme Kings Landin og når middelhavssolen rammer byen opstår der et magisk stemning i løbet af dagen.

Læs meget mere om Dubrovnik

http://en.wikipedia.org/wiki/Dubrovnik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT serie og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *