Sæson 2 afslutning på Game of Thrones

game of thrones sæson 2 afslutning

Foto: HBO

Hvilken fantastisk afslutning på Game of Thrones sæson 2 det ikke har været! Jeg har netop set sæson 2 episode 10, som varede omkring de 70 min. Altså meget længere end hvad vi hidtil har set. Dette er uden tvivl på grund af, at producenterne fra HBO har været under press i forhold til, at få så mange detaljer med fra bogen som muligt.

Jeg vil naturligvis ikke komme ind på hvad der præcis skete, for der er mange endnu som ikke har fået set episode 10. Men lad mig give jer disse ord med på vejen: Waaauw! Det sidste afsnit har været det bedste indtil videre for sæson 2. Ingen tvivl om det.

Hvad kommer der til, at ske nu?

Desværre så bliver vi nød til, at vente på HBO får filmet sæson 3 som har premiere engang i april 2013.

Krittikerne fra flere kendte anmelder hjemmesider som bl.a. Newsday har udråbt GOT til at være den bedste tv-serie af højeste kvalitet nogensinde. Ifølge kilder havde sæson 2 premieren over 8 millioner af seere.

Hvad kan du forvente af Game of Thrones Danmark?

Vi vil uden tvivl forsøge, at opdatere dig med alt hvad der rører sig indenfor universet. Der vil nok komme lidt tørke engang i mellem i løbet af sommeren fordi der ganske simpelt hen ikke sker noget. Men så snart der gør vil du kunne finde informationer på vores hjemmeside. Der vil hellere ikke gå for længe inden sæson 2 af Game of Thrones kan købes på dvd og blue ray.

I den nærmeste fremtid vil vi holde konkurrencer, hvor I deltagere kan være med helt gratis og vinde bøgerne samt første sæson 1 GOT. Hvis konkurrencen bliver en succes, så laver vi selvfølgelig en mere. Vi har haft stor succes med vores konkurrencer på søster siderne, Twilight Danmark og Game of Thrones Danmark. I enkelte konkurrencer har vi haft over 300 tilmeldinger, og det siger hvert fald lidt om hvor fedt det kan være at være med 🙂

Vil du gerne finde mere sladder om Game of Thrones? Stay tuned på vores hjemmeside!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT sæson 2. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *