Game of Thrones halshugger George W. Bush

George w bush halshugget

Tro det eller ej, men det er George W. Bush på billedet!

HBO som har produceret serien A Game of Thrones undskylder nu for, at have halshugget  den tidligere præsident George W. Bush. Foroven er et billede med hans hoved på spyddet.

Hovedet er naturligvis fake, og ikke den rigtige George W. Bush. Selvom serien Game of Thrones har masser af politik, så er det udelukkende politik som finder sted i det fiktive univers, og har intet med det rigtige liv at gøre understreger HBO.

Det kan dog godt forstået som en lille skjult politisk kommentar, når man har set det samme George W. Bush hoved flere steder i løbet af sæson 1 af Game of Thrones.

HBO udtaler dog:

“Vi havde hovedet liggende. Skaberne David Benioff og D.B. Weiss mener at det er 100 % tilfældigt, at hovedet af republikaneren blev brugt flere gange.”

Furnilux – stort udvalg af møbler online

“Det er korrekt at hans hoved optræder flere gange. Det er ikke et bevidst valg, eller noget der har med politik at gøre. Vi havde ikke ret mange hoveder tilbage, og måtte derfor bruge hvad vi havde med at gøre (red.)”.

Se George Bush hoved cirka 1.08 min inde i videoen.

Kommer disse sætninger til, at optræde på dvd’en af første sæson? Læs om det længere forneden!

Efter at journalister verden over har fundet ud af HBOs lille måske uheldige stunt, så har holdet fra HBO udsendt flere officielle undskyldninger for at undgå yderligere problemer:

“I løbet af Game of Thrones serien dør der rigtig mange mennesker, og vi har brug for alle de kropsdele der er til at få fat i. Det koster rigtig mange penge, at få dem lavet fra bunden, og derfor genbruger vi nogen af dem igen og igen. Det var først efterfølgende at vi opdagede, at det var George W. Bush hoved”.

Kommer ikke frem på dvd’en

HBO understreget meget kraftigt, at disse optrædener af George W. Bush ikke kommer på dvd’en. Holdet udtaler også, at det ikke var meningen at det skulle virke som disrespekt mod den tidligere præsident.

Game of Thrones Danmark er dog nysgerrig:

Hvorfor havde de overhovedet i første omgang et hoved, som ligner George W. Bush? Ingen film er endnu produceret, hvor hans ansigt skal bruges til et spyd.

Kilder:

http://www.hollywoodlife.com/2012/06/14/george-bush-game-of-thrones-head-stick-hbo/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT nyheder, GOT serie. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Game of Thrones halshugger George W. Bush

  1. Dennis M skriver:

    det er fandme ærgeligt at det ikke var hans rigtige hoved, ser frem til at det kommer snart, ved siden af cheeney og blair.

    og så seasonen efter med helle thorning, pia k, anders fogh og lars lykke.

  2. Dennis skriver:

    Du mangler skuda villy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *