Brug Game of Thrones som inspiration til din fest

Prøver du at vinde titlen for årets bedste fest blandt dine venner? Så bør du lade dig inspirere af Game of Thrones udførlige univers!

Selvom fester i den virkelige verden er heldigvis ikke lige så dramatiske som i Westeros, kan du sagtens lade tage elementer fra the Red Wedding og Seven Kingdoms med i din egen fest ved at inkludere lege, dramatiske detaljer og snacks, der helt sikkert vil så gæsterne til huske det som en fantastisk aften.

Her er vores tips til hvordan du bruger Game of Thrones til din fest:

Hvem skal sidde på the Iron Throne?

Enhver Game of Thrones fest har brug for sin egen Iron Throne, man kan dyste om i løbet af aftenen. Som det centrale emne i hele serien, kan du bruge stolen til at skabe en hyggelig og fed atmosfære med venlig rivalisering blandt dine venner.

Du kan lave en udførlig model med denne guide ved at bruge en plastikstol med armlæn, skum-pap, målestokke/små lister og en form for sølvfarvet maling (dåse eller flydende). Eller, hvis det skal gå hurtigt, kan du lave en version med sværd skåret i pap, sølvpapir, tape og lim.

Som festens konge – øh, vi mener vært – skal du selvfølgelig have æren af at være den første på tronen. Så kan du vælge din arving i løbet af aftenen.

Lad invitationer sætte stemningen

Det kan betale sig at give gæsterne et god indtryk i starten ved at sende fysiske invitationer ud til de forskellige gæster.

Du kan dele dine gæster op i de forskellige huse som Stark og Lannister, så de kan klæde sig i de rigtige farver og kan sige deres familiemotto.

Officielle fødselsdagsinvitationer, hvor du beder gæsterne om at melde om de kommer eller ej, giver dig også et klart overblik over de deltagende og derfor også hvilket mad og lege der passer til festen.

Ridderturneringer og mordgåder

Årets fest skal altid inkludere nogle gode selskabslege, der får gæsterne op ad stolene for at snakke med hinanden – selv dem, de ikke kender.

Hvis gæsterne har fået uddelt roller inden deres ankomst, er det en mulighed for at skabe gode festlege, der passer til forskellige niveauer af kendskab til serien. Du kan for eksempel lave en trivia-quiz, hvor husene skal dyste mod hinanden om hvem der ved mest om serien.

Du kan også lave mere fysiske lege som ridderturnering, hvor gæsterne skal dyste imod hinanden i forskellige discipliner med eller uden alkoholiske drikke og på den måde kæmper sig til tronen eller ”stop dans” til festlig musik.

For de ikke så velbevandrede i Westeros-universet, kan det være fint at have en selskabsleg der er en variation af legen ”Werewolf”. Her informeres et par gæster om at de er ”varulve”, som skal slå de andre gæster, som ikke ved hvem varulvene er, ihjel ved at blinke til dem.

Spillet går ud på at de almindelige gæster skal gætte hvem varulvene er ved at diskutere indbyrdes, inden de alle er blinket ihjel. Det kan gå vildt for sig, så det anbefales at én gæst fungerer som rådgiver, der styrer spillet og kender alle reglerne.

Dekorer dit hjem i Westeros-stil

Det er vigtigt at dit hjem sætter stemningen for festens tema. Dekorationer som bannere, guirlander og flag med de forskellige huses våbenskjold er den bedste måde at få gæsterne til at føle sig velkomne.

Desuden kan du bruge velourduge, guldfarvede lysestager og balloner, pels og blomster til at skabe den rigtige atmosfære. Hvis du vil gå all-in, kan du også lave snacks, der refererer til showet som San-salsa, Vege-Tyrion og Hodoritoes.

Og husk nu det vigtigste af alt; en krone til vinderen af dine selskabslege.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i blog, GOT sjov. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *