GOT sæson 3

game of thrones sæson 3

Game of Thrones sæson 3 dvd og blue ray

Game of Thrones er ligesom så mange andre populære serier, baseret på en serie af bøger. Game of Thrones sæson 3 priser varierer mange steder på nettet. Vi har forsøgt at finde de billigste priser på GOT dvd og blue ray.

Alle sæsoner af Game of Thrones har indtil videre 10 episoder, og sæson 3 er ingen undtagelse. Serien har vundet, samt været nomineret til en masse priser indenfor filmverdenen. Vi kan se frem til en sæson 3 af Game of Thrones, som formodentlig tager verden med storm som de 2 forrige sæsoner.

Hvis ikke man har set de 2 forrige sæsoner af Game of Thrones, anbefaler vi, at man venter med at se sæson 3. Man bliver hurtigt grebet af serien, og det kan være svært, at finde et sted, hvor man kan holde en pause – for Game of Thrones er en serie, som hele vejen igennem holder seerne klistret til skærmen.

Sæson 3 kommer til at handle om første del af George RR Martins bog A Storm of prescription for cialis Swords og har premiere i Danmark den første april 2013.

Handling

Familie og loyalitet er de overordnede temaer og mange af de afgørende intriger fra de første to sæsoner sammenflettes på voldsom vis når flere af hovedpersonerne går forfærdlige skæbner i møde. Mens hovedfokus fortsat er på King’s Landing hvor familien Lannister kæmper for at holde magten efter et barbarisk flådestormløb af Stannis Baratheon (den afdøde konges bror), truer uroligheder i Norden med at ændre på den overordnede magtbalance i Westeros. Robb Stark, Kongen af Norden, møder stor modstand i sin jagt på yderligere sejrer over familien Lannister og længere nordpå fortsætter Mance Rayder (ny karakter der spilles af Ciarán Hinds) og hans enorme hær af vildmænd deres ubønhørlige march sydpå for at besætte The Wall. På den anden side af The Narrow Sea er Daenerys Targaryen genforenet med hendes tre dødelige drager og forsøger at samle en hær af slaver der skal sejle hende fra Essos i håbet om at kunne vælte Jerntronen.

Har du set de andre Game of Thrones sæson?

Vil du gerne vide mere om Game of Thrones sæson 3?

http://en.wikipedia.org/wiki/Game_of_Thrones_(season_3)

7 Responses to GOT sæson 3

 1. Pingback: GOT casting i Marokko – vær med i sæson 3! | Game of Thrones Danmark – Bøger, serien og konkurrencer!

 2. Sebastian Bredal Bjarnø skriver:

  den kommer først til marts næste år?

 3. Steffen Tornbjerg skriver:

  Sæson 3 kommer til at handle om først halvdel af “A Storm of Swords”… It is known.

 4. Karl skriver:

  It is known

 5. Peter skriver:

  You know nothing!

 6. Du kan købe 1 måned for 129 på HBO Nordic. Så kan du allerede se de først 7 afsnit. 8,9 og 10 kommer selvfølgelig de kommende uger.

 7. Du kan købe 1 måned for 129 på HBO Nordic. Så kan du allerede se de først 7 afsnit. 8,9 og 10 kommer selvfølgelig de kommende uger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *