GOT sæson 1

Billede
Beskrivelse
levering
Køb her
Game of Thrones sæson 1 dvd
Game of Thrones

Sæson 1 DVD
1-4
hverdage
169,- DKK

game of thrones sæson 1 blue ray
Game of Thrones

Sæson 1 Blue Ray
1-4
hverdage
199,- DKK

Foroven kan du finde priser på Game of Thrones sæson 1 som dvd eller blue ray. I samarbejde med vores tredjeparts forhandlere forsøger vi, at have de billigste priser på GOT serierne.

Game of Thrones sæson 1 dvd og blue ray

De 10 episoder af første sæson blev udgivet i en dvd og blue ray udgave i marts 2012. Selve boksen indeholder ekstramateriale med informationer og bagscenerne materialer omkring karaktererne og de forskellige afsnit. Sæson 1 boksen indeholder desværre ikke slettede scener (deleted scenes) på grund af, at næsten alt hvad der blev filmet i sæson et blev brugt i optagelserne.

cialis online Musikken i Game of Thrones sæson 1 er komponeret af Selveste Ramin Djawadi. Han er kendt for at stå bag musikken i andre serier som Prison Break og Iron Man filmen.

Sæson 1 af Game of Thrones følger bog nummer 1: A Game of Thrones rigtig godt. Fantasy forfatteren George R.R Martin hjalp til under optagelserne for, at serien skulle have lige så en høj kvalitet af stemning og aktion som bogen.

Begivenhederne finder sted i Westeros hvor man som seer følger de forskellige familier og deres historie om kampen om den mægtige Jern Trone. Den Gale Konge er død, og hans afløser skal findes, noget familierne på ingen måde er enige om. Alt imens de adelige familier kæmper imod hinanden, er der trusler på vej fra det kolde nord samt øst for havet.

Vi vil ikke cialisonline-storeedtop.com afsløre for meget af sæson 1´s handling, da det er noget man som fan eller ikke fan selv skal opleve. Game of Thrones er blevet kåret til verdens bedste serie, og med deres høje budget er det ikke underligt.

Hvad der løfter sæson 1 rigtig højt op blandt de bedste er uden tvivl de valgte skuespillere. Med Sean Bean der spillede en af de vigtige og store roller i Ringenes Herrer trilogien som Boromir samt Nikolaj Coster-Waldau (dansker), og en række andre store stjerner er med til at give Game of Thrones sæson et rigtig høj kvalitet.

Har du set de andre Game of Thrones sæson?

Vil du gerne vide mere om GOT sæson 1?

http://en.wikipedia.org/wiki/Game_of_Thrones_(season_1)

Billede
Beskrivelse
levering
Køb her
Game of Thrones sæson 1 dvd
Game of Thrones

Sæson 1 DVD
1-4
hverdage
169,- DKK

game of thrones sæson 1 blue ray
Game of Thrones

Sæson 1 Blue Ray
1-4
hverdage
199,- DKK

3 Responses to GOT sæson 1

  1. Pingback: Game of Thrones fortsætter 1 år endnu - Læs mere her om serien | Game of Thrones Danmark

  2. Pingback: Game of Thrones halshugger George W. Bush - Læs nyheden her | Game of Thrones Danmark

  3. Pingback: Game of Thrones slår rekorder | Game of Thrones Danmark – Bøger, serien og konkurrencer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *