Hold Game Of Thrones maraton i haven

Sommeren nærmer sig med hurtige skridt, så hvorfor ikke udnytte det gode vejr og holde et Game Of Thrones maraton ude i haven? Du kan invitere vennerne over på en hyggelig aften, hvor i er ude i haven og nyde det gode vejr. I denne artikel giver vi en række gode tips til, hvordan du holder det perfekte GOT maraton ude i haven.

Indret og gør klar

Når du skal invitere vennerne over i haven, er det selvfølgelig vigtigt, at du gøre haven klar. Det gøres for eksempel ved at slå græsset, således dine gæster ikke står med græs til knæene, så snart de træder ind i din have. Det kan være en god idé at holde selve maratonet oppe på terrassen, da der ofte komme dis ude på græsset. Sørg derfor at kontakte nanostone.dk, således terrassen bliver rengjort inden alle vennerne kommer over.

Du skal selvfølgelig også indrette et hjørne i haven, hvor I skal se GOT. Her skal du sørge for, at der er madrasser og dyner til alle, således de ikke kommer til at fryse. Det kan ligeledes være en nødvendighed at benytte en varmelampe, da de danske nætter godt kan være ret kølige.

Mad i anledningen

Nu hvor GOT maratonet bliver afholdt i haven, er det en oplagt mulighed for at tænde op i grillen. Her kan i grille pølser og lave luksus hotdogs, hvor intet mangler. Til dessert kan I tænde op i bålpladsen og lave s’mores, som består af kiks, chokolade og skumfiduser. Det er både budgetvenligt og super hyggeligt at lave. I kan selvfølgelig også vælge at lave de traditionelle snobrød med syltetøj.

Som snacks til selve maratonet, skal I selvfølgelig have popcorn. Popcorn er den ultimative snacks til film- og seriemaratoner. I anledningen af at maratonet foregår udedørens, skal disse selvfølgelig laves over bålet. Popcorn er selvfølgelig ikke den eneste snack, som I skal spise. Et GOT maraton burde altid indebære en stor mængde af bland selv slik. Det geniale ved bland selv slik er, hvis man ikke ved om kan helst vil spise vingummier, chokolade eller lakrids i løbet af en aften, så kan man blot vælge alle tre.

Drikkelse

Ingen GOT maraton uden drikkelse. Spørg dine gæster., hvad de kunne tænke sig at drikke i løbet af dagen og køb rigeligt af det. Det oplagte valg er selvfølgelig sodavand, men hvis I har problemer med at holde jer vågne en helt nat, så kan I jo købe et par energidrikke. I kan også på forhånd aftale, at I hver især tager drikkelse med, så man på den måde kan smage lidt af hvert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i blog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *