Gaveideer til en Game of Thrones fan

Game of Thrones er en fantastisk serie, der har vundet stor respekt i vores popkultur (med undtagelse for 7 sæson i manges optik). Efter serien afsluttede sin sidste sæson har det efterladt et tomrum for mange mennesker – unge som gamle – der ville ønske, at de kunne vende tilbage til de fantastiske øjeblikke, som serien har bragt os. Vi har derfor samlet nogle gaveideer til den store Game of Thrones fan. Læs med forneden.

En rejse til de VIRKELIGE Game of Thrones lokationer

Mangler du en gave til en stor Game of Thrones fan, så burde du overveje at tage vedkommende ud at rejse. En ferie er selvfølgelig altid en fantastisk gave, der altid falder i god jord. Men her taler vi ikke om en hvilken som helst ferie: Vi taler om en rejse til de faktiske lokationer, hvor serien Game of Thrones er blevet filmet.

Denne gave kan godt ligge i den høje ende. Især hvis du ønsker at besøge alle film lokationerne, så kan det nemlig godt blive til lidt af en jordomrejse. HBO er kommet vidt omkring i deres filmatisering af ’The Song of Ice and Fire’, hvilket giver dig et hav af spændende lokationer, som I kan vælge imellem.

Ønsker I at besøge den famøse by Kings Landing, så skal I tage en tur til Kroatien, hvor de har brugt den smukke by Dubrovik.

Vil I hellere besøge det royale Palace of Dorne, så burde I tage en tur Spanien, hvor de har brugt paladset Real Alcázar, der ligger i Seville.

Opgrader Game of Thrones temasangen med DJ udstyr

Der er ikke nogen, der har fyldt med i alle 7 sæsoner af Game of Thrones, der kan modstå fristelsen for at nynne ivrigt med på seriens fantastiske titelmelodi. Game of Thrones har ramt et ikonisk status i vores popkultur, og bragt os mange mindeværdige scener, ’quotable’ øjeblikke og ikke mindst fantastisk musik, der vil være ørehængende mange år ud i fremtiden.

Temasangen til showet er i dag så populær, at mange mennesker bruger melodien til at lave alverdens, remixes og mashups til at lave nye sange – eller til at sætte nyt præg på den eksisterende. Har du en teenager derhjemme, der er stor Game of Thrones fan og som samtidig er vild med musik, så burde du overveje, at give vedkommende DJ udstyr. Dette vil give dem muligheden for at lave deres egen version af den berygtede Game of Thrones sang. DJ Huset er et nyt pust i det danske natteliv, der siden 2015 har leveret noget af det bedste gear for de DJ- og musikinteresserede.

Få flere gode ideer

Det at finde den helt rigtige gave er ikke altid en let affære. Folk har alle forskellige smag, og der skal samtidig også tages højde for faktorer som pris og tilgængelighed. Skal du finde en gave til teenager, og er du stadig i tvivl efter at have læst vores 3 bud, så kan det være en fordel at besøge idegryden, der også kommer med en masse spændende og kreative bud på potentielle gaver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i blog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *