Nikolaj Coster-Waldau jagter Lars Lykke

nikolaj coster waldau lars lykke game of thrones

Den danske skuespillere kan også andet end blot skuespil

Vi kender ham som Jamie Lannister fra HBOs Game of Thrones serie. Den populære danske skuespiller har vist sine evner værd igennem hele to sæsoner af den verdensberømte tv-serie.

Langt de fleste mennesker i Danmark forbinder den danske skuespiller med Hollywood, film, serier og berømelse. På det seneste har man også kunne se samt følge Coster-Waldau som vært på TV2s Go’aften Danmark program.

Nikolaj Coster-Waldau har været medvært sammen med Michele Bellaiche, og sammen skulle de to undersøge Lars Lykke sagen omkring hans planer i udlandet.

Igår kunne man derfor se Coster-Waldau udføre et voxpop i hans egen hjembys-område Lyngby. Han har interviewet adskillige personer om hvad de mener omkring Lars Lykke sagen.

Bellaiche: Vi burde ansætte Nikolaj

Den rutinerede Michele Bellaiche udtalte i et interview, at Nikolaj Coser-Waldau er et naturtalent. Han er rigtig god til, at interviewe folk og man skulle nærmest tro at han havde en uddannelse i journalistik – tabt bag vognen var han bestemt ikke!

Det er hellere ikke underligt. Nikolaj står jo til dagligt foran et kamera, og derfor føler han sig ekstrem bekvemt. Hans rolle Game of Thrones har virkelig modnet den danske skuespiller. Det giver ham egenskaber som improvision osv.

Michelle Bellaiche indrømmer endda, at hvis Nikolaj fortsætter hans succes foran kameraet, så ville hun godt kunne tilbyde ham et job hos Go’aften Danmark som hendes reporter.

Nikolaj Coster-Waldau er blot en ud af rigtig mange gæsteværter, som kommer til at optræde i Go’aften Danmark. Udover ham vil vi kunne se Mathias Zanka, Master Fatman, Lars Christen og mange flere.

Hos The Hunger Games Danmark er vi dog helt klart mest interesseret i at have Nikolaj foran skærmen, eftersom han jo netop kan ses som Jamie Lannister i den kommende sæson 3 af Game of Thrones.

Ældre interview fra Go’aften Danmark

Står du og mangler sommerkjoler?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT blandet, GOT skuespillere og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *