A Clash of Kings – Kongernes kamp udkommet i Danmark

kongernes kamp

Kongernes kamp er kommet til Danmark, og kan bestilles i de fleste bogforhandlere eller bog-webshops på nettet. Hvad venter du på?

Endelig udkom den længeventede danske version af A Clash of Kings med titlen Kongernes Kamp. Lige præcis så udkom den anden bog i George R.R. Martins serie En Sang om Is og Ild den 8 juni 2012.

Rigtig mange danske fans kan nu prise sig lykkelige over, at kunne køben bogen stort set over de fleste danske netbutikker. Priserne varierer en smule, og hvis man laver lidt research så kan man da også godt spare en 20-30 kr. En god ide er altid at tjekke på bogpriser.dk der sammenligner priser på bøger blandt nogle af Danmarks største boghandlere på nettet.

Er prisen for dyr til din pengepung, så kan du også læse den på engelsk som resten af os hardcore GOT fans gør det. Bøgerne er desuden meget billigere på engelsk, og især hvis man køber dem som paperback.

Bestil Kongernes kamp bogen her

Gyldendal bekræfter næste bog: “En storm af sværd”

På en dansk fantasy-hjemmeside fantasyboger.com er det bekræftet, at selveste Gyldendal at den næste bog i serien A Storm of Swords får den danske titel En storm af sværd.

Denne bog er den tredje i serien, og vi kan tydeligt se at oversættelsen er direkte. Det er super fedt for der er ingen grund til ikke at oversætte direkte, når det nu kan lade sig gøre.

Indtil nu over sommeren kommer vi nok i en lidt agurke-agtig-tid, hvor der ikke sker forfærdelig meget i GOT universet. Det betyder for dig, at du kommer til at se nogle måske knap så relevante GOT nyheder, men vi vil naturligvis prøve at anstrenge os for at det ikke sker.

Den næste sæson af GOT udkommer først til april måned 2013, og der går længe til endnu desværre. Når sommerferien slutter holder Game of Thrones Danmark en konkurrence hvor man kan vinde alle de indtil nu udgivne bøger. Stay tuned…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT bøgerne, GOT nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *