Khal Drogo blev kendt kun iført røde speedos

Drogo er leder af de frygtede Dothraki nomader, hvor hans ekstraordinære evner som kriger har gjort ham berømt ikke kun hos sine fjender, men også hos sit eget folk hvor respekten ikke er til at overse fra krigerfolket, som sagtens kan anerkende en stor kriger.  Før Drogo aka. Jason Momoa, som hans borgerlige navn er, indtog Game of thrones havde han et væld af forskellige roller, hvor fællesnævneren fra datid til nutid er, at startskuddet til hans skuespillerkarriere også foregik uden en trevl på kroppen.

 

På date med Pamela Anderson

 

Lige så svært det er at forestille sig en sæson uden Khal Drogo lige så svært er det at forestille sig, at den hårdtslående skuespiller har løbet rundt på Hawaii og reddede mennesker fra druknedøden som livredder, imens han brugte sin fritid på at charmere og date Pamela Anderson.  Dengang var han korthåret og det lange skæg var byttet ud med en noget mindre ansigtsgevækst, som langt fra ville være værdsat hos Dothraki nomaderne. Ikke desto mindre var det i Baywatch Hawaii,den store skuespiller fik sit rigtige gennembrud på tv, kun iført små røde speedos.  Her har intrigerne ikke helt de samme dødelige udgange, som de ofte har i Game of Thrones, hvor de er en smule mere virkelighedsnære. Er man interesseret i at se hvordan Khal Drogo startede sin karriere som ung mand i start 20´erne, hvor hans krop ikke var nær så malet som i Game of Thrones, så er Baywatch Hawaii et godt bud.

 

 

Der er hjælp at hente, hvis man ikke kan lide at se Drogo glatbarberet

 

Bliver det en anelse for underligt at se Khal Drogo uden en trevl af mandighed og testosteron i ansigtet, så skal man måske kaste sin kærlighed på serien ”the Frontier”.  Her spiller han rollen som Declan Harp, en halvblods, hvor han er halv indianer og halv irer, men med dyb sympati for det indianske folk.  Serien finder sted i datidens Amerika, hvor både franskmændene og englænderne prøvede at få kontrol over pelsproduktionen og blive rige på de indfødtes bekostning.  Netop deres behandling af indianerne er ikke noget som huer Declan Harp, som vælger at kæmpe imod med alt hvad han har. Særligt er der en britisk general, som Harp ikke er specielt stor fan af, hvor han nærmest vil give sit liv for at komme ham til livs.  Denne general lever et liv i luksus, hvor maden bliver serveret for ham uden han skal røre en finger med det fineste service ligesom det fra Georg Jensen Damask, hvilket er bare en af ting som Harp foragter.   Hvis man ikke er fan at se Khal drogo uden skæg og langt hår, så er det serien man skal kaste sin kærlighed over.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *