Tag en tur til King’s Landing

King’s Landing er i Game of Thrones kendt som den magtfulde by i Westeros, hvor The Iron Throne befinder sig. Det er byen, som det hele drejer sig om at være i kontrol over, da det, som navnet antyder, er her, regeringen har sit hjem. Med enormt høje mure, der grænser ud til vandet, er King’s Landing er ydermere kendt for at have en stærk forsvarsposition, skulle der komme et angreb. Til alle GOT fans, der ikke ved det, er denne smukke by til at finde i ligeså flot en stand i virkeligheden som i serien.

 

Det ægte King’s Landing

 

Dubrovnik er navnet på den by, som alle GOT fans kender som King’s Landing. Byen ligger i Kroatien og det vand, der befinder sig ud for byen er, som man nok kan regne ud, middelhavet. Dubrovnik er nærmest præcis, som byen bliver præsenteret i serien, hvorfor det er en helt unik oplevelse at besøge den og gå ned ad de ikoniske gader. Det føles nærmest som at være en del af serien, når man besøger byen, hvilket er et tegn på, at GOT er blevet produceret på en måde, som er meget virkelighedsnær.

Man vil blive overrasket over, hvor godt man kan genkende det hele, selvom der dog er nogle bygninger i serien, der er lavet med computeranimering. Især de høje flotte mure ud til vandet, hvor der i serien er blevet kæmpet flere afgørende slag, vil uden tvivl vække en deja vu følelse i enhver GOT fan.

 

Lev dig helt ind i serien

 

Der er mange ting, man kan gøre, som får det til at føles som om, at man nærmest er en del af serien, hvilket stærkt kan anbefales til GOT fans. For at dette bedst muligt kan lade sig gøre, kan det anbefales at besøge byen i sommertiden, da det i King’s Landing altid er varmt og solrigt. Når disse rammer er sat, vil det være nemmere at lade fantasien tage over, hvilket vil gavne en hel del.

En af de ting, man kan foretage sig for at leve sig helt ind i serien, er at gå ruten for ”the walk of shame”, som Cersei gjorde det i den sidste episode af sæson 5. Her vil man virkelig genkende mange af de ting, som man har set i serien. En anden ting, man kan foretage sig, kan være at besøge de mange kirker, der har været med i serien. Her vil man også opleve mange lighedstegn fra serien. Det er nogle gamle bygninger, hvorfor man nok vil opleve, at der ikke ligefrem er monteret akustiklofter, som dem man kan finde her.

 

Det kan altså stærkt anbefales at besøge Dubrovnik i Kroatien, hvis man er stor GOT-fan og søger efter en wow-oplevelse relateret til ens kærlighed til serien!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *