Hvem har det bedste skæg i hele Westeros?

Alle mænd skal dø – men ikke før de har groet et skæg. Det bliver gjort klart med al tydelighed i Game of Thrones, hvor et glorværdigt skæg synes at være altafgørende for mændenes udtryk og karakter. Det gælder, uanset om man er fra det kolde nord og har brug for et skæg til at holde varmen, eller er kongelig med et omhyggeligt og velplejet skæg. Det er også tendensen i den virkelige verden, hvor både fyldige skæg og mindre skægstubbe er trendy og kan tilføje et mandigt touch til enhver mand.

Få et fyldigt skæg som Tormund Giantsbane, det frie folks leder

Skæggets altafgørende betydning gør sig ikke mindst gældende for skuespilleren Kristofer Hivju, der har rollen som fanfavoritten Tormund Giantsbane, lederen af det frie folk.

I denne artikel kigger vi nærmere på Tormunds imponerende skægvækst. Derudover ser vi på skægmoden i kontinentet Westeros, hvor Game of Thrones-serien udspiller sig.

Gik til audition glatbarberet

Når man ser Tormund svinge sværdet og nedkæmpe drager, white walkers, mv., kunne man fristes til at tro, at han var født med sit prægtige, fyldige skæg. Det er dog ikke tilfældet, og faktisk var Kristofer Hivju glatbarberet, da han gik til audition og senere blev castet til rollen som Tormund Giantsbane. Han har dog siden lagt barberkniven på hylden og siden da har han ikke set sig tilbage. I dag vil det være surrealistisk at forestille sig Kristofer uden sit skæg, men hvem ved – måske ryger det af igen, når sidste sæson af Game of Thrones er løbet af stablen? Selv forklarer han, at han nægter at fjerne det, da det er blevet så stor en del af den, han er i dag.

Uanset om du ønsker et skæg ligesom Tormund Gianstbane, eller en hvilken som helst anden karakter fra Game of Thrones, er det blevet lettere at opnå end nogensinde. Det kan du læse mere om her.

Skægmoden i Game of Thrones er lige så bred, som Westeros er langt

I løbet af Game of Thrones’ foreløbigt syv sæsoner har flere storartede ansigtsgevækster gjort sig bemærket. Her har især Liam Cunningham gjort sig bemærket i rollen som ridderen Sir Davos Seaworth -først Stannis Baratheons dernæst Jon Snows tætte rådgiver. Liam Cunninghams naturlige grå og fyldige skæg gjorde, at der ikke blev brug for et falsk skæg til at dække det nederste af hans ansigt. Det skulle tilsyneladende have gjort Game of Thrones-settets makeup-artister henrykte, da det betød mindre arbejde for dem.

Ligeledes har Jason Momoa i rollen som Dothraki-høvdingen Khal Drogo spillet en afgørende rolle i Westeros’ blodige historie. Khal Drogo er i serien enormt aggressiv og intimiderende, hvilket i høj grad skyldes hans tykke og velplejede ansigtsbehåring. Derudover er han sandsynligvis den eneste mand i Westeros, der kan bære eyeliner og stadig være enormt maskulin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT sjov. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *