3 gode grunde til at se Game of Thrones nu

Er du en af dem, som i lang tid har tænkt på at starte på Game of Thrones-serien men som bare ikke lige er kommet i gang? Så se med her. Med den syvende og næstsidste sæson netop afsluttet er dette det perfekte tidspunkt at starte din rejse til Westeros, så du er parat til den sidste sæson. Det kan måske virke skræmmende at forpligte sig selv til 60 timers TV men frygt ikke – her kommer tre gode grunde til at begynde at se Game of Thrones.

Alle kommer til at snakke om Game of Thrones

Game of Thrones har altid været en serie, som har fyldt meget til middagsselskaber og i samtaler med venner og familie. Med seriens afsluttende sæson i vente kommer alle til at snakke mere om serien end nogensinde før. Så udover at Game of Thrones er en fremragende serie, som fanger de fleste seere fra første afsnit, vil du også få noget at snakke med dine kusiner og fætre om til din families næste grillfest.

Du har masser af tid til at streame serien før præmieren på sæson 8

Nogle mennesker elsker at binge-watche en serie og kan i ekstreme tilfælde se alle 7 sæsoner på en uge. Hvis du ikke er en af de typer, så fat mod. Første afsnit i sæson 8 bliver først vist til efteråret, så du har masser af tid til at se alle 7 foregående sæsoner i dit eget tempo. Game of Thrones kan bl.a. streames via HBO. Du kan læse meget mere om streaming her, hvor du også kan finde Danmarks hurtigste bredbåndshastigheder til de bedste priser. På den måde er du sikker på ikke at misse noget, når du streamer Game of Thrones.

Du får muligheden for at opleve den ultimative finale på Game of Thrones med resten af verden

Du har muligvis allerede hørt om the red wedding, white walkers, Jon Snows og Joffrey Baratheons skæbner. Men selv i det tilfælde at dine venner er kommet til at tale over sig, når de har snakket om serien, har du mulighed for at opleve seriens finale uden nogen spoilers. Ikke nok med at de sidste afsnit bliver storslåede, så vil de også trække overskrifter over alt i verden, som du ikke vil kunne undgå at bemærke. Spar dig selv for de værste spoilers og se serien på samme tid som resten af verden. Er du i den heldige situation, at du ikke har hørt en eneste spoiler om Game of Thrones endnu, er der ingen grund til at friste skæbnen. Så hvad venter du på? Bare kom i gang med at se Game of Thrones med det samme!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT nyheder. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *