Game of Thrones slår rekorder

Snow game of thrones

Foto: HBO

Det kommer naturligvis ikke som en overraskelse for os admins på hjemmesiden, men Game of Thrones sæson 2 afsnit 1 og 2 slog rekord for fleste seere nogensinde for en tv-serie.

Med Game of Thrones kæmpe succes for sæson 1 var brikkerne næsten kastet, eftersom serien havde den dyreste produktion nogensinde for en tv-serie. Os der kendte serien vidste godt i forvejen at George R.R. Martins univers var noget helt særligt. Det er bare ekstra fedt at den almene dansker nu også har adgang til best-seller fortællingen. Dog som serie.

Afsnit 1 af sæson 2 af Game of Thrones havde 3,9 millioner seere der var klistret til tvskærmen. Dette er en helt ny rekord! Da det samme afsnit blev genudsendt nåede den at komme helt op på det samlede tal af 6,3 millioner seere. Det er da yderst imponerende!

Et andet sjovt fakta er at seertallene for afsnit 1 af 2. sæson havde cirka 53 % flere seere end 1. sæson formåede at have i gennemsnittet pr. afsnit 🙂

Andet kan vist ikke siges, at danske fans af Game of Thrones serien glæder sig utrolig meget til at sæson 2 udkommer den 2. maj på Canal +.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT nyheder, GOT serie. Bogmærk permalinket.

One Response to Game of Thrones slår rekorder

  1. Pingback: Game of Thrones fortsætter med sæson 3 | Game of Thrones Danmark – Bøger, serien og konkurrencer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *