Game of Thrones fortsætter med sæson 3

Tyrion Lannister

Foto: HBO

På grund af 2. sæson af Game of Thrones havde så stor succes har HBO naturligvis givet grønt lys til at der skal komme endnu en sæson 3. Dette giver et stort smil på læberne for alle GOT fans, men det kommer hellere ikke som en overraskelse!

Læs: Game of Thrones slår samtlige rekorder for tv-serier

Game of Thrones fortsætter 1 år endnu

Disse høje seertal er fra USA, og sæson 2 har formået at holde de høje seertal som sæson 1 også gjorde. Game of Thrones har ikke kun formået at holde et højt seertal, men overalt på nettet flyder der gode anmeldelser i massevis. Selv pressen roser GOT til skyerne.

Hvad der er mest interessant er, at Game of Thrones sæson 3 bliver delt i to sæsoner. Dette er nemlig lidt mystisk på grund af HBO kun har givet grønt lys til 1 sæson ud af de 2. Det kan være de bare fortsat er forsigtige 🙂

Det giver dog god mening at sæson 3 er delt i to på grund af bog 3: A Storm of Swords også er inddelt i 2 bøger.

Det er endnu for tidligt at sige noget om HBO kommer til at køre serien helt ud til samtlige af George R.R Martins bøger. Indtil videre er der udgivet 5, hvor forfatteren er igang med at skrive på den 6. og der er yderligere planlagt en sidste afsluttende som bliver nr. 7 i rækken. Hvis samtlige sæsoner formår at holde de høje seertal, så kommer Game of Thrones fans en meget spændende og fantastisk fremtid i måde.

Med andre ord, så bliver der nærmest mulighed for at se Game of Thrones serien i rigtig mange år frem. Dette er dog langt fra sikkert. Ingen serier har formået at holde høje seertal til efter 5 sæsoner, som plejer at være grænsen hvor fans bliver trætte på grund af det kan være umuligt at holde interessen så længe.

Til maj 2012 kan vi dog i Danmark først få lov til at se Game of Thrones sæson 2 via Canal+.

For dem som ikke har Canal + så kan sæson 1 opleves lige nu på TV3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT nyheder, GOT serie. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *