Game of Thrones blandt de mest blodige tv-serier

game of thrones serien

Foto: HBO

Der er netop blevet udgivet en undersøgelse på nettet fortaget af begravelsesrådgivningen Funeralwise.com, om hvilken tv-serie har flest drab på samvittigheden. Firmaet har brugt 40 tv-serier i deres undersøgelse.

Det kommer næppe som en overraskelse for de fleste, at Spartacus serien ligger nummer 1 med gennemsnitlige 25 drap pr. afsnit! Spartacus serien var også blandt de første til at bringe konceptet med “masser blod og sex” til tv-serier.

spartacus drab

Foto: HBO

Game of Thrones serien produceret af HBO kommer selvfølgelig som nummer 2 med 14 drab pr. afsnit. Det er hellere ikke nogen hemmelighed, at GOT har fået denne placering. Jeg kunne hurtige komme på nogle afsnit hvor der har været rigtig mange kampe. Især i GOT sæson 2 som kører i øjeblikket.

Læs også: Game of Thrones Facebook spil på vej

Game of Thrones og de såkaldte dødsserier er populære

Hvis man sammenligner de høje seertal, og hvor mange drab der pr. afsnit bliver begået så er der en klart sammenhæng. De såkaldte dødsserier med blod og sex er blomstret op de sidste par år, og flere og flere er på vej. En yderst populær serie med blod er sex er True Blood der til sommer kommer med en 5 sæson. Nr. 3 på listen er serien Nikita der har 9 lig pr. afsnit på samvittigheden.

Vi gør dog opmærksom på at de “døde” ikke tæller med. Altså fx. serier som Vampire Diaries eller The Walking Dead hvor der dør rigtig rigtig mange Zombier!

Læs også: Game of Thrones slår rekorder

Firmaet bag undersøgelsen har udtalt:

“Dødens rolle i vores samfund i dag spiller mere og mere ind. Dette er naturligvis et interessant område for os eftersom det er vores business-område. Før i tiden har døden altid været svær at tale om for folk, og ting som begravelser bliver dermed endnu sværere at planlægge. Disse tv-serier som Game of Thrones og Spartacus får seere til at forholde sig til døden på en helt anden måde. Det bliver en del af vores hverdag”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT serie, GOT sjov og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *