Video: Sæt dig ind i Game of Thrones serien

Game of thrones sæson 2 billede

Foto: HBO

Kender du familierne godt nok i Game of Thrones?

Langt største delen af de danske Game of Thrones fans har set sæson 1, og de fleste er forhåbentligt i fuld gang med at se sæson 2 som kører på fuld drøn indtil videre med afsnit 7.

For jer som stadig venter med at gå igang med GOT sæson 2, så har vi fundet denne fantastiske video produceret af HBO i forbindelse med optakten til anden sæson. Videoen er cirka 22 min langt, og kommer ind på de forskellige adelige familier i Westeros samt hvad de kommer til at opleve i de nye kommende afsnit.

Videoen kan varmt anbefales, hvis man gerne vil vide mere om de forskellige familier. Det er ikke alle som har læst bøgerne, og derfor er der utrolig mange detaljer som man ikke kender til. Det kan endda nogen gange være svært helt at følge hvem der gør hvad. Det er bl.a. en af de ret fede ting ved Game of Thrones historien. Der findes ikke en hovedrolle, og alle karaktererne er lige fordelt.

Læs: UHK modetøj på nettet

Med andre ord så anbefaler vi ikke, at man bliver for stor en fan af nogle af hovedpersonerne. For med George R.R. Martin kan man aldrig føle sig sikker. Forfatteren har en evne til, at skille sig af nogle af de vigtigste karakterer pludseligt, og give hele historien et twist. Det er selvfølgelig hvad der gør GOT ekstra spændende. Som seer eller læser ved man aldrig hvad man skal forvente.

Se videon her

Game of Thrones Danmark er din genvej til de bedste og hurtigste nyheder omkring Game of Thrones universet. Er du interesseret i at vide mere om bøgerne eller finde dvd’erne har kan du finde masser af informationer via vores hjemmeside.

Vi forsøger at opdaterer med nyheder så ofte som muligt. Skulle det ske at vi er gået glip af noget vigtigt, sætter vi stort pris hvis du sendte en mail via vores “medlem” eller “om” side. Så kvitterer vi med et stort tak!

Du har desuden også mulighed for at deltage i konkurrencer, som vi inden længe vil gå igang med. Det er gratis at deltage, og man kan vinde præmier som GOT bøgerne eller filmene. Det eneste man skal er dog at blive medlem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT blandet, GOT comic, GOT fan fiction, GOT konkurrencer, GOT musik, GOT nyheder, GOT serie, GOT sjov, GOT skuespillere, GOT videoer og tagget . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Video: Sæt dig ind i Game of Thrones serien

  1. Markus Sylvest skriver:

    Hej Game of Thrones Danmark.

    Jeg har set dette klip flere gange, men har læst på de forskellige internationale fora om Game of Thrones at der skulle være en anden del. Altså at klippet fortsætter i 20 min endnu. Har I en ide om hvor man kan finde det?

  2. admin skriver:

    Hej Markus.

    Desværre. Jeg har lige kigget efter klippet på nettet men kan ikke rigtig finde det nogen steder. Har du en kilde til der siger at der eksisterer et klip 2? Umiddelbart ser det ud til at det første klip er færdigt efter de 22 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *