Game of Thrones filmlokationer du kan besøge

Med et budget på omkring 10 mio. dollars pr episode har producenterne bag Game of Thrones frit valg på alle hylder, når det kommer til filmlokationer. Det har bragt produktionen til nogle af de flotteste lokationer rundt om i verden, som du også har mulighed for at opleve. Optagelserne har primært foregået i Europa, men nogle af, optagelserne har også fundet sted i Mexico, USA og Marokko.

Vi vil i denne artikel tage dig med ud på en rejse til nogle af de mest lokationer, hvor serien er blevet optaget.

Irland

Den mest brugte lokation i serien er Belfast i det nordlige Irland. Det flotte område har alt lige fra frodige skovområder med betagende floder, der snor sig igennem landskabet til de mest spektakulære udsigter ud over havet. Kingsroad, som er den længste vej i de syv kongeriger, er optaget i det nordlige Irland.

En anden kendt lokation i områder er Winterfell slottet, som i den virkelige verden hedder Castle Ward. Slottet er let at genkende i virkeligheden, da der kun er brugt få speciel effects på slottet.

Mange dedikerede GOT fans ved, at mange af scenerne er optaget op af en grøn væg, hvorefter effekterne er blevet lagt på. Det som kun få ved er, at de fleste af optagelserne op af de grønne vægge er filmet i Titanic Film Studio i Belfast.

Det gode ved alle filmlokationerne i Irland er, at de er placeret tæt på hinanden, hvilket gør det muligt at se de fleste lokationer på en dag.

 

Kroatien

Byen Dubrovnik i det sydlige Kroatien blev brugt til en stor del af scenerne i sæson 2. For producenten bag serien, David Benioff, var det kærlighed ved første blik, da han så byen. Han vidste med det samme, at byen ville være perfekt for optagelserne.

Byen ligger helt ud til middelhavet og er omgivet af en stor bymur, som blev bygget i middelalderen, da byen var fanget i en kamp mellem Venedig og Osmannerriget. I serien er byen kendt som Kings Landing, som er den største by i de syv kongeriger.

 

Spanien

Et af de bedste steder at besøge for Game og Thrones fans som også godt kan lide strand og varme er Andalusien regionen i Spanien. Der er flere slotre i provinsen, der er blevet brugt i sæson 5 heriblandt royal Alcázars i Sevilla og flere lokationer i byen Osuna.

Den bedste måde at opleve området på er at købe flybilletter til Malaga på vejen derned og flyve hjem fra Sevilla. Det giver dig mulighed for at bade i Malaga først inden, du kører igennem regionen og ser de forskellige lokationer. Hvis du gerne vil besøge området og se lokationerne, kan du booke dine billetter her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i blog, GOT blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *