3 måder at se Game of Thrones på

Game of Thrones er en yderst populær serie, som efterhånden har fået samlet en stor fanskare, der er vild med det eventyrlige univers. Game of Thrones er præget af mange ting; vold, nøgne kvinder og mænd og gode, eventyrlige fester. Der findes altså noget for enhver i den populære serie, der har vundet hjerter verden over.

Der findes både de inkarnerede fans og de mere beskedne fans – dem som ser serien, men som ikke lever sig ind i Game of Thrones-verdenen, ligesom de mere inkarnerede fans gør. Denne artikel er for dem, som endnu ikke er kommet i gang med serien, men som synes, den lyder interessant – for den er interessant. Hvis du kan lide eventyrlige landskaber, gode skuespillere og fede scener i en serie, bør du give dig i kast med Game of Thrones. Her får du tre tips til, hvordan du kan se serien, alt efter hvilken ”serietype” du er.

Se den alene

Først og fremmest kan du se Game of Thrones alene. Der er meget handling og spænding i serien, så den kan sagtens ses alene, uden du vil kede dig. Det gode ved at se Game of Thrones alene er, at du kan se serien, lige når du har lyst – og du vil have lyst. Game of Thrones kan være afhængighedsskabende, fordi serien simpelthen er så god. Så hvis du er typen, der bliver fanget af en serie og så ikke kan stoppe med at se den, bør du se Game of Thrones alene, så du kan se serien, når det passer dig, uden at være afhængig af andre.

Se den med en ven eller kæreste

Findes der noget bedre end at se en serie sammen med en god ven eller kæreste? Næppe. Når man ser en serie sammen med en anden, kan serien faktisk være med til at skabe et særligt bånd. Den kan være med til at skabe en form for fællesskab omkring noget. Derudover skal man, hvis man ser serien sammen med en anden, være indstillet på, at man ikke kan se serien, når man har lyst – fordi man skal være sammen med den anden, når man ser serien. Det er præmissen for at se en serie sammen, og det kan der være noget helt særligt ved. Find derfor en ven eller spørg din kæreste, om vedkommende har lyst til at se en virkelig god serie med dig: Game of Thrones.

Hold maraton

Hvis du går hele vejen, kan du holde et seriemaraton. Du kan invitere dine venner, så I kan se serien i lange stræk. Gør det endnu federe ved for eksempel at at søge på ”takeaway København” og bestil noget lækker mad. Du kan eksempelvis bestille fra Hungry.dk, der tilbyder meget forskellig takeaway – her skal du nok finde noget, du har lyst til at spise under dit Game of Thrones-maraton – se bare her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT serie. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *