Game of Thrones Ascent Facebook spil på vej

game of thrones facebook spil

Så er der gode nyheder på vej til de danske GOT fans. Dem som bliver ekstra glade er måske dem som allerede har fået spillet nogle af de udgivne Game of Thrones spil. HBO som står bag Game of Thrones serien har netop via en pressemedelelse udtalt at der er endnu et Game of Thrones spil på vej. Og dette skal spilles over Facebook!

Indtil videre er der udgivet to spil med titlerne A Game of Thrones: Genesis og Game of Thrones role-playing. Disse to spil er på ingen måde på højde med World of Warcraft og andre strategiske spil, men hvis man holder af GOT så er de et fint supplement til et fix engang imellem.

Game of Thrones Ascent vil uden tvivl blive spillet af tusinder fans. Hvis spillet formår at udvikle et godt koncept, så er der ingen tvivl om at der er meget potentiale at blive hentet.

Udviklerholdet Disruptor Beam lover at spillerne for mulighed for, at “leve livet” som de nu gør i GOT og at man får rig mulighed til at opleve mange af scenarierne fra filmen og bøgerne. Game of Thones Facebook spillet vil blande strategi og historien sammen som man aldrig har set for Facebook spil før.

Der er ingen release dato udgivet endnu. Disruptor Beam har dog udtalt at der vil komme en betversion for dem som joiner deres Facebook side.

Vil du gerne teste betaversionen af Game of Thrones Ascent? Join Facebok siden og få muligheden her!

Jeg ved ikke med jer, men jeg har aldrig været fan af Facebook spil. Det kan være at udviklerne får skabt et nyt koncept. De vil uden tvivl få GOT fans til at spille, men om den mere almene befolkning kommer til det bliver spændende at følge.

Det ville være super fedt hvis spillerne får mulighed for at lave alliancer med venner, og så efterfølgende have muligheden for at bryde dem og gå i krig 🙂

Hvis du skulle spille hvilken familie ville du kæmpe for?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT nyheder, GOT spil og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Game of Thrones Ascent Facebook spil på vej

  1. Line S skriver:

    Jeg ville da være Lannister selvfølgelig! Money<3

  2. Kasper Haunstrup Madsen skriver:

    Altid Targaryen…!!!! For Rhaegar!

  3. Pingback: Game of Thrones blandt de mest blodige tv-serier | Game of Thrones Danmark – Bøger, serien og konkurrencer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *