Sådan bør du opleve Game of Thrones

Vi er vant til, at når vi ser en film derhjemme med masser af action, så har vi tit set den i biografen inden.

Men rigtig mange har aldrig set Game of Thrones på samme måde, da de har set den på et for lille fjernsyn og med dårlig lyd. Her får du nogle gode råd til, hvordan du skal se Game of Thrones for at få den bedst mulige oplevelse. Lån penge til at få denne oplevelse. Det er lige før, at vi vil sige, at det er det hele værd.

 

Din skærm er vigtig

Når du går i biografen for at se en film med vanvittige effekter, så sørger du for at tage en sal med en kæmpeskærm. Her er det underligt, at de fleste ser Game of Thrones på en lille skærm.

Du bør som minimum investere i en kæmpe fladskærm, så du får alle detaljerne med i serien. Du vil helt sikkert lægge mærke til en masse ting, som du ikke havde tænkt på før.

Hvis du bare må se serien med en ordentlig skærm lige nu, men du først har råd til en stor fladskærm senere, så kan du heldigvis låne penge til det. Lån penge lige her.

 

Anskaf god lyd

Der er vanvittige lydeffekter i serien og igen er vi tilbage at snakke om, hvordan du ville se en biograf med samme lydeffekter. Du ville selvfølgelig tage den biografsal med den bedste lyd. Da du ikke kan gå i biografen og se alle sæsoner af Game of Thrones, så bliver du nødt til få bedre lyd i din fjernsynsstue.

Her skal du som minimum få noget surround sound, så det vil virke som om, at slåskampe sker hele vejen rundt om dig. Du vil få en helt anden oplevelse af serien, hvis du gør det.

Det ville være en oplevelse, som du slet ikke troede, at du havde mulighed for at opleve. Men det har du heldigvis, og derfor skal du heller ikke snyde dig selv for den.

 

Se det hos en ven med disse ting

Hvis du ikke har råd til disse ting lige nu, kan du overveje at låne penge til det, eller du kan finde en god ven, som har investeret i bedre lyd og TV.

For ikke at virke som en nasserøv, så bør du overveje at love ham, at du altid tager snacks med, når I skal se serien. I kan evt. aftale, at I mødes en gang om ugen, hvor I ser en masse afsnit. Her kan du så give pizza. Det er ikke noget, du behøver at gøre hver gang, men det er god stil at gøre engang imellem.

Du kommer ikke til at fortryde, at du genser Game Of Thrones på den rigtige måde.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT blandet. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Sådan bør du opleve Game of Thrones

  1. Casinobutler skriver:

    Hey! Ved i hvornår sæson 8 udkommer? er lige færdig med 7, og jeg ser meget splittede svar rundt omkring på nettet, men måske i har en idé?

  2. Admin skriver:

    Næste sæson kommer desværre først i 2019 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *