Vidste du det om Game of Thrones?

Vores yndlingsserie har taget verden med storm, og det er med tunge hjerter at vi må acceptere at den nok snart må se sin afslutning. Det har været en række vilde år, der har givet os latter, gråd, gåsehud og masser af harmdirrende vredesudbrud. Lige fra Ned Starks endeligt, til slaget ved Blackwater Bay og sidenhen the Red Wedding.

Gang på gang er vi blevet chokeret og fået hele vores verden vendt på hovedet, med seriens store overraskelser. Men det er faktisk ikke alt sammen så alvorligt og frygteligt, som man kunne tro. Skuespillerne har oplevet mange ting, under optagelserne og her samler vi et par af de mere interessante historier.

Joffrey er faktisk en rigtig flink fyr

Dette er måske mere et sjovt fact, men Jack Gleeson der bedre er kende som uhyret Joffrey Baratheon er i virkeligheden en rigtig flink gut. På settet har han gang på gang fået ros for sin professionelle opførsel og gode personlighed. Det er nok vær at bide mærke i for os, der uge efter uge har siddet og ønsket at han måtte blive ædt af en drage. Faktisk har Jack Gleeson fået så meget vrøvl over sin rolle fra hysteriske fans, at han har planer om at opgive skuespillerhvervet fuldstændig. Sikke et spild.

Dany og Drogo

Der er ingen tvivl om at vi alle sukkede efter et forhold som Danerys og Khal Drogos. Det startede måske lidt voldsomt, men med tiden udviklede der sig et kærligt forhold, som vi andre kun drømmer om. Emilia Clarke har fortalt at det var en smule akavet, at skulle præsentere den høje Jason Momoa for sine forældre. ”Mor og Far. Mød den man i lige har set voldtage jeres lille datter på åben skærm”. Det har nok ikke gjort det nemmer at Danaerys ifølge bøgerne kun var 13 år gammel da det skete. Føj da.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i blog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *