Velkommen til Game of Thrones

game of thrones logo

Game of Thrones Danmark

Verden blev taget med storm sidste år 2011 da HBO lancerede den amerikanske best-seller romanserie “A song of Ice and Fire” første bog: “A Game of Thrones”.

Derfor har vi valgt at oprette en dansk fanside for alle de danske fans af George R.R Martins utrolige velskrevne skildring som taget sit udgangspunkt i et univers fyldt med spændende og troværdige karakterer krydret med magi og overnaturlige væsner.

Følg de mægtige familier og deres skildring af kampen og den eftertragtede trone i Westeros.

På vores hjemmeside vil du kunne læse de seneste nyheder fra GOT universet, samt finde informationer om bøgerne og tv-serien.

En gang om måneden vil vi køre en konkurrence hvor deltagerne kan vinde Game of Thrones merchandise som bøgerne, t-shirts eller noget helt tredje. Det er altid gratis at deltage i vores konkurrence, og det skal aldrig koste dig noget!

Lige p.t (6 maj 2012) ligger Game of Thrones serien til en vanvittig score af 9.4 på Imdb.com ud af 133.296 brugere.

Serien er også en af de dyreste nogensinde produceret, og det kan man klart fornemme i alle de små detaljer man ser i løbet af et afsnit.

Serien følger bøgerne rigtig godt, og i alt er det pt. udgivet 5 bøger. Forfatteren George R.R Martins har planlagt to yderligere bøger, så bogserien i alt kommer til at bestå af 7.

Med andre ord kan du sagtens indtil videre se første sæson af Game of Thrones, og så fx gå igang med at læse bog nummer to, da serien følger bøgerne utrolig godt.

Fanskaren vokser og vokser i Danmark, og derfor beder vi dig endelig at oprette dig som medlem for at deltage i vores fællesskab. En stor del af interessen starter på grund af den danske skuespiller Nikolaj Coster Waldau, som har en af de mindre hovedroller som ridderen Ser Jaime ‘Kingslayer’.

HBO tv-serien er fyldt med kendte navne som Peter Dinklage, Sean Bean, Lena Headey, Jason Momoa og mange mange flere.

Vil du gerne blive klogere på Game of Thrones?

http://en.wikipedia.org/wiki/A_Song_of_Ice_and_Fire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT fan fiction, GOT konkurrencer, GOT nyheder, GOT serie, GOT skuespillere. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Velkommen til Game of Thrones

 1. Jens skriver:

  Fedt 🙂 Også på tide med en dansk side!

 2. Torben Baratheon skriver:

  Det kan man vist rolig side. Kommer I til at lave anmeldelser af serien?

 3. lisbeth johnson skriver:

  en oversigt over de forskellige familiers medlemmer vil være en god ting ???
  Slægttavler ??? forresten, god ide med denne side ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *