Stem på dit yndlings hus

Starks, Lannisters, Baratheons, Targaryens… det kan være svært at huske alle navnene på de største og mest magtfulde huse i Westeros. Ikke desto mindre kan vi jo godt kende forskel på dem, når vi ser dem på skærmen, og hvert hus har sine særpræg.


Stark tror f.eks. på de gamle guder og beder til et hjertetræ, og Targaryens har hår af sølv og er lidt småskøre. De forskellige huse har også forskellige mottos og bannere, der gør det lettere for os at kende forskel på dem, men der er faktisk ret meget, der skiller husene ad. Se bare på det chok, som Theon Greyjoy fik i sæson 2, da han kom tilbage på Jernøerne efter 10 år i Norden – hvert af de syv riger har jo stort set forskellige kulturer, og Targaryen huset, der stammer fra  Valyria er i hvert fald meget anderledes!

Derfor er det også forskelligt, hvilket hus, der appelerer mest til dig. Vil du helst bo i det tørre og varme Dorne, hvor huset Martell bor? Eller elsker du bare Lannisters fordi karaktererne er total badass? Stem på dit yndlings hus her:

Her er et lille overblik over nogle af de største huse, hvis du lige har glemt, hvordan deres mottos og bannere ser ud.

game_of_thrones-HD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *