Sjove Game of Thrones facts

Vores alles yndlingsserie er alvorlig, blodig og meget tragisk, men det betyder ikke, at der ikke har været en masse sjov for de medvirkende og skaberne af serien.

Vi har samlet en række sjove facts om game of Thrones, som måske vil kunne more jer.

 

Sansa adopterede Lady i virkeligheden

Vi havde alle en klump i halsen da Ned Stark i første sæson blev tvunget til at aflive Sansas direwolf Lady. Det var et på alle måder uretfærdigt og tragisk øjeblik, men der er heldigvis en lykkelig slutning på den historie, i hvert fald uden for studiet.

Sophie Turner der spiller Sansa forelskede sig nemlig i den store Northern Inuit hund Zunni. Derfor adopterede hun den og har dermed givet hunden et nyt hjem.

 

Dothraki er et ægte sprog

Når man hører Khal Drogo og han folk tale deres sære gutturale sprog, der lyder lige så hårdt som russisk og tysk blandet sammen, så kan man umuligt tro, at det er andet end blæret volapyk. Men faktisk er det et virkelig sprog, der blev skabt af lingvisten David J. Peterson. Seriens skabere mente at det skulle virke mere autentisk, så man valgte at skabe et nyt sprog. Se det er ægte dedikation.

 

Daenerys Targaryen havde lilla øjne

I bøgerne bliver det ofte beskrevet at øgte Targaryens har sølvfarvet hår og lilla øjne, men opmærksomme fans har nok opdaget at hverken Emilia Clarke eller Harry Lloyd, der spiller de to Targaryen-søskende, Daenerys og Viserys, ikke har lilla øjne.

Oprindeligt brugte de faktisk farvede linser, så de kunne have den rigtige farve, men seriens skabere mente, at det forhindrede dem i at vise ægte følelser med øjnene. Derfor skrottede man de farvede linser og vi har da efterhånden vænnet os til det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT sjov. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *