Sæson 2 finale – video og et par ord med på vejen

sæson 2 finale got

Forneden kan du læse omkring hvad HBO har udtalt der kommer i det sidste afsnit af Game of Thrones for sæson 2. Så snart afsnittet er set, skal vi nok give en anmeldelse af vores samlede indtryk de 10 afsnit har givet.

Indtil videre har det været en super nice rejse, og selvom sæson 2 har undladt en del ting efter bog 2, har den alligevel været god til følge bogen nogenlunde. Dette er hellere ikke mærkeligt når George R.R. Martin er med på under selve produktionen. Han sørger for, at serien er bøgerne loyale 🙂

SPOILER ALARM

I den sidste episode af Game of Thrones serien, afsnit 10, har HBO ifølge en pressemeddelelse udtalt at Joffrey belønner hans undersåtter og soldater efter the Battle of the Blackwater. Theon vejleder hans mænd i kamp imens Ludwin støtter med råd. Den stærke og store Brienne får endelig Jaime (Coster-Waldau) til at tie, og Arya får en gave fra Jaqen. Dany tager et ukendt sted hen, og vores kære Jon Snow viser sit mod og værdighed nordpå overfor Qhorin.

Vores kommentar:

Tænk at sæson 2 af Game of Thrones næsten er forbi? 🙁

Endeligt skete der en masse i afsnit 9, men det bliver da svært at få det hele til at gå op i en højere enhed de næste 50 min? Der er hvert fald meget som skal presses ind.

Personligt kan vi ikke vente med at se hvad Daenerys kommer til at opleve i sidste afsnit, og hvordan det kommer til at gå Jon Snow i det kolde nord sammen med alle De Vilde.

Så snart sæson 2 er ude på dvd og blue ray skal den bestilles hjem. Der er næsten ingen tvivl. Flere anmeldere på netter har udtalt, at blue ray versionen er alle pengene værd, og at ekstra materialet er rigtig godt. Især for dem som ikke har læst bøgerne, de får lov til at få mere af baggrundshistorien med.

Hvad tænker I, og hvad er jeres forventninger?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT nyheder, GOT serie og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Sæson 2 finale – video og et par ord med på vejen

  1. Lis Andersen skriver:

    Jeg vil også gerne vide hvornår jeg kan købe sæson 2 på dvd?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *