Sådan får du mere Game of Thrones i dit liv

Der er ikke noget værre, end når der ikke er noget nyt Games Of Thrones, du kan se. Heldigvis er der en række ting, som du kan gøre for at føle dig mere som en karakter fra den populære serie. 

Her kommer vi med nogle bud på, hvordan du kan få tiden til at gå, mens du venter på endnu mere Games of Thrones.

 

Overvej rollespil

I mange år havde rollespil en nørdet klang over sig, men sådan er det ikke mere. Det er blevet forholdsvist mainstream at gå til rollespil, og det er nok de færreste, som vil se ned på dig, hvis du går til det.

Der er mange forskellige slags rollespil, men det fede er her, at du får lov at klæde dig ud og kæmpe mod andre. Det giver et ret fedt boost at kunne drømme sig tilbage i tiden, uden at du dog risikerer at dø. Det er det bedste fra alle verdener.

Du kan have alt fra et sværd til en dolk. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når I laver rollespil. Du kan tilmelde dig til en gruppe og høre, hvad du skal gøre for at deltage. Ofte bruger man også lang tid på at lave sit kostume osv., så det er utroligt socialt at gå til.

 

Vikingetræf

Vi ved godt, at vikinger ikke er det samme som i Games of Thrones, men det er en sjov form for rollespil, som siger meget om Danmark. Hvert år er der stævner over det hele, og hvis du er vild med Game of Thrones, så vil du helt sikkert også finde det spændende at blive en del af det univers.

Du kan løbende holde øje med de mange arrangementer, som der er i hele landet. Det er især om sommeren, at der sker en masse, hvor der også er vikingekampe. Hvis du vil deltage, skal du dog gøre det i god tid, da det er blevet voldsomt populært de sidste par år.

 

Sværd og dolke

Det hedder ikke ‘Jerntronen’ for ingenting. Rigtig mange mennesker verden over ser sværd, dolk, knive osv., som samleobjekter. Hvad enten det er autentiske sværd fra krigens tid, dolke til jagt eller flinteøkser fra stenalderen, samler folk på disse som en hobby.

Hvert år afholdes der store messer rundt om i hele verden, hvor folk medbringer deres sværd og dolke. Her er det muligt at dyrke sin interesse og møde ligesindede. Hvis man er heldig kan man få et nyt samleobjekt med hjem. Deltagerne på messen bruger nemlig anledningen til at sælge, købe og bytte med hinanden.

Ved at klikke her kan du finde en række dolke og økser, som giver dig en fornemmelse af at være en af dem fra Games of Thrones.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i blog, GOT blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *