Sådan arrangerer du den perfekte Game of Thrones aften for vennerne

Kan du heller ikke holde ud at vente på, at den nye sæson af Game of Thrones kommer? Det kan være utrolig hårdt at vente på yndlingsserien over alle. Selvom du havde ventet i spænding på at se sæsonafslutningen af Game of Thrones, er det trist, at sæsonen er slut, og du nu skal vente i evigheder på at få en ny dosis af tv-serien.

Derfor kan det være en god ide at tænke lidt ud af boksen for at holde liv i serien i pauserne mellem de forskellige sæsoner. Der findes mange forskellige måder, hvorpå du kan dyrke din interesse for Game of Thrones. Én af mulighederne er at mødes med dine venner og dyrke jeres fælles interesse for serien.

Hold et Game of Thrones maraton

Hvis du er en ægte fan af Game of Thrones, har du sikkert allerede set alle afsnit og alle sæsoner flere gange. Dermed ikke sagt at du ikke har lyst til at se dem igen. De bedste serier er nemlig dem, man kan se igen og igen. Du bliver klogere på serien hver eneste gang, du ser den. Dine venner har det sikkert på samme måde, så hvorfor ikke invitere til en ægte Game of Thrones aften.

I stedet for at tage i byen en lørdag aften kan du invitere dine venner, som også har set Game of Thrones, til et ægte maraton. Aftenen skal naturligvis tage udgangspunkt i tv-serien, hvorfor det er oplagt at afholde et maraton, hvor I eksempelvis ser hele første sæson. Hvis du er rigtig god, disker du op med snacks og drikke inspireret af seriens tidsalder og univers.

Ingen Game of Thrones aften uden kostume

Den ultimative Game of Thrones maratonaften indeholder naturligvis kostumer. Du kan derfor opfordre dine venner til at iklæde sig et kostume, der ligner deres yndlingskarakter fra serien. På den måde bliver din Game of Thrones aften noget helt særligt.

Et bærende element for mange af seriens karakterer er deres vilde skægvækst. Du kan derfor udfordre drengene og se, hvem der kan gro et vaskeægte Game of Thrones skæg inden jeres maraton-aften. Efter aftenen kan det dog være en god ide at barbere den vilde skægvækst af igen eller i hvert fald trimme skægget en smule. Find en skægtrimmer til formålet lige her.

Ud over de flotte kostumer og det vilde skæg kan du arrangere en quiz eller en lignende leg, der udfordrer jeres viden om seriens forskellige karakterer og handlingstråde. Aftenen er nemlig en oplagt mulighed for at snakke om din absolutte yndlingsserie uden brok fra venner og familie, der ikke har set serien. Udnyt derfor denne mulighed til fulde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT sjov. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *