Oplev Game of Thrones-lokationer i Belfast

Hvis du elsker Game of Thrones og hele det fantastiske univers, skal du overveje, om ikke din næste ferie skal gå til Belfast, der er hjemsted for Titanic Studios, hvor Game of Thrones er indspillet.

Serien er også indspillet på flere lokationer rundt om i det fantastiske nordlige Irland. Du kan blandt andet tage en guided tour rundt på filmsettet og gå på opdagelse i hele det filmunivers, som den verdensberømte tv-serie er bygget op omkring. Du kan også tage på heldagsture, hvor du kan opleve flere af de berømte lokationer og deltage i aktiviteter som bueskydning og hesteridning. Gå på opdagelse i hele Game of Thrones fantasy-universet med alt, hvad det indebærer.

Cosplayer-miljøet i Danmark er hverken særlig stort eller populært. Man skal heldigvis ikke langt uden for de danske grænser, før det ændrer sig. Herhjemme er det en smule nørdet og kikset at dyrke cosplay, men heldigvis ser andre lande anderledes på dette. Game of Thrones’ univers er ekstremt alsidigt, da der er utrolig mange forskellige karakterer, hvilket kun gør det endnu federe at dyrke cosplay inden for denne genre. Hvis du gerne vil invitere mere Game of Thrones ind i dit liv, kan du blandt andet overveje rollespil og vikingetræf i Danmark. Det er ikke det samme som Game of Thrones, men nok det tætteste du kan komme på den unikke stemning, hvis det skal være i Danmark. Du kan også tage den ultimative ferie til Belfast og Nordirland og opleve den ægte Game of Thrones-stemning på tætteste hold.

Oplev den unikke Game of Thrones-stemning

Besøg nogle af de mest ikoniske lokationer fra tv-serien i The Seven Kingdoms med en overnatning på House of Fitzwilliam. Luksuriøse gæsteværelser, overdådig morgenmad, middag med fire retter og cocktails. Alt sammen i Game of Thrones-tema. Du kan også besøge The Cuan, der holder ’Game of Thrones Murder Mystery Nights’ udarbejdet af professionelle, der gennem skuespil sætter den rigtige stemning centreret om et mord og de forskellige begivenheder, der måtte være i forbindelse med mordet. I løbet af aftenen vil du få mulighed for at undersøge de forskellige ’mistænkte’ for at se, om du kan løse forbrydelsen. Det er altså en middag i ægte Game of Thrones stil.

Belfast byder på utallige muligheder inden for Game of Thrones-universet og kan uden tvivl sætte den rigtige stemning på din næste ferie. Sightseeing, god mad, temaaftener og meget mere. Du må ikke gå glip af denne ferie, hvis du er en ægte Game of Thrones-fan.

Lån penge til turen her. Der findes heldigvis mange forskellige finansieringsmuligheder, der kan sørge for, at du kan komme afsted på dit livs Game of Thrones-rejse.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT blandet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *