Nomineringer til Game of Thrones’ stjerner

Det er ved at være den tid af året, hvor nomineringer til prisuddelinger offentliggøres, og selvfølgelig er der også skuespillere fra Game of Thrones nomineret.

Første år Game of Thrones spillede på skærmen blev én af skuespillerne fra Game of Thrones nomineret til en Critics’ Choice Television Awards. Det andet år var der to nomineringer, og i år er der ikke tre men hele fire nomineringer. Følgende fire er blevet nomineret til en pris:

  • Best Drama – Game of Thrones
  • Best Supporting Actor – Nikolaj Coster-Waldau
  • Best Supporting Actress – Emilia Clarke
  • Best Guest Performer – Diana Rigg

Jaime Lannisters sæson

Som I kan se, er Danmarks Nikolaj Coster-Waldau nomineret for sin rolle som Jaime Lannister, og det siges da også, at sæson 3 har været Jaimes sæson. I sæson 3 har Jaime gået fra at være en meget hadet karakter til en meget elsket karakter. Vi er kommet helt ind under huden på Jaime, og efter han [spoiler advarsel] mistede sin hånd, fortalte om sit svære valg mellem familie og ære samt reddede Brienne fra Lockes bjørn, er fansene begyndt at elske Jaime. Selv har Nikolaj Coster-Waldau udtalt, at det er denne sæson, som han har set frem til, fordi hans karakter udvikler sig så meget. Coster-Waldaus passion for sin karakter afspejler sig tydeligt i denne nominering, og  da David Benioff og DB Weiss ledte efter en skuespiller til at spille Jaime Lannister, var de da heller ikke i tvivl om, at Nikolaj Coster-Waldau var perfekt til rollen:

“What you realize when you’re looking for someone who can play the role of Jaime Lannister, is you need someone, he’s got to be really good looking, he’s got to be incredibly charismatic, he’s got to be smart, he’s got to be funny, he’s got to be athletic enough to do the stunts that you need him to do. Basically, what you need is a movie star and yet we can’t cast a famous movie star. When Nikolaj walked into the room, we were thinking, ‘God, I hope this guy’s good because he seems perfect,’ and he was.”

Oversat til dansk, så var det en helt speciel person, de ledte efter, fordi Jaime Lannister har mange egenskaber, men Benioff og Weiss var sikre på, at Coster-Waldau var den rette til rollen, da de mødte ham.

Skærmbillede 2013-03-28 kl. 11.51.39

Der er stor forskel på Jaime Lannister i sæson 3 og da vi først mødte ham i sæson 1.
Foto: HBO

Ikke de første nomineringer

Game of Thrones er generelt blevet godt modtaget og har vundet flere Emmy’s, og for ikke så lang tid siden vandt Game of Thrones også en BAFTA (The Television Awards of the British Academy of Film and Television Arts), og mon ikke der kommer flere priser til tv-serien, der er en af de mest populære tv-serier nogensinde?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT nyheder, GOT sæson 3, GOT serie, GOT skuespillere. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *