Michiel Huisman som Daario Naharis

Ed Skrein, som spillede Daario Naharis, leder af kompaniet ‘The Second Sons’, i sæson 3, ser ud til at blive udskiftet i sæson 4 af Game of Thrones. Han erstattes af Michiel Huisman, som er kendt fra Treme.

Michiel Huisman er hollænder og har bl.a. arbejdet sammen med Carice van Houten, der spiller Melisandre, i Black Wool. Hvordan han vil gøre det i Game of Thrones, glæder vi os til at se.

media_xll_1822052

Daario Naharis var en ret stor karakter i Daenerys’ historie i sæson 3, da han svor hende troskab efter at have slået de andre kaptajner af kompaniet ihjel. Hvorfor han bliver udskiftet, er ikke blevet afsløret, men generelt har HBO, indtil sæson 4 (?), været forpasselige med at udskifte karakterer. Dette er dog ikke den første karakter, der bliver udskiftet til den fjerde sæson af Game of Thrones. Også skuespilleren, der spillede Tommen Baratheon, bliver udskiftet – læs eventuelt mere i vores tidligere opslag. Skuespilleren bag Tommen Baratheon var slet ikke med i sæson 3, og hans afløser også er ældre, så her er HBO’s valg om udskiftelse forståeligt. Dog er der ikke nogen åbenlys grund til at udskifte Ed Skrein, og det bliver spændende at høre, hvorfor han bliver udskiftet. Det er højst sandsynlig ham selv, der står bag valget… men nu må vi se 😉

tumblr_mn33xlInUA1s4arw8o1_500

Foto: HBO

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT blandet, GOT nyheder, GOT sæson 3, GOT serie, GOT skuespillere, sæson 4. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *