Lav dit eget Game of Thrones udstyr

Cosplayer miljøet i Danmark er desværre ikke så stort, som i andre dele af verden. Det hænger nok sammen med at mange stadig opfatter det som noget ekstremt nørdet og kikset. Det er virkelig synd, da det er en helt fantastisk hobby, som kan skabe mange gode venskaber og rigtigt meget sjov.

Især for de kreative mennesker, er der rigtigt gode muligheder for at få en masse fede udfordringer, og chancen for at forbedre sine evner betydeligt. Mulighederne er uendelige, da der findes så mange fede karakterer, som man kan lave kostumer til.

Hvad enten man vil lave grej i læder, garn, stof eller noget helt tredje, så har Game of Thrones universet, så mange forskellige muligheder og stil, at man bliver helt rundtosset. Så vil man være en sortklædt Stark, med mørke farver og et hårdt udseende, så kan man det, men er man mere til de kraftige røde og gyldne farver fra Lannister, så er det også en mulighed.

Stik og hækling er perfekt

Når man laver kostumer til en middelalder setting, så er uld det helt perfekte materiale, da det jo som bekendt var det mest udbredte blandt almindelige mennesker. Uld og skind.

Det er de senere år blevet meget populært at hækle og strikke, så hvis man er en af dem, som elsker dette, er det jo bare med at komme i gang. Selv hvis man ikke skal bruge kostumet til noget, så kan det evt. sælges. Uanset hvad er det simpelthen så hyggeligt at sidde og nørkle foran tv’et om aftenen. Så kan man jo passende se en episode GOT imens. Se et stort udvalg af lækkert garn hos kukuk.dk, hvor de har et bredt udvalg af garn i alle afskygninger.

Leg med læder

Man kan også med fordel kaste sig over læderarbejde, da det også var et meget brugt materiale i middelalderen. Kombineret med skind, er det helt perfekt til et Wildling kostume, så man kan komme til at ligne Ygritte eller en af de andre favoritter.

Det er ikke så forfærdeligt svært at komme i gang med, da de fleste større hobbybutikker sælger læder og værktøj til at bearbejde det med. Før man ved af det, så kan man lave de sjoveste udstyr, som kan bruges til cosplay og hvis man er rollespiller, er det jo bare perfekt.

Der er med andre ord ikke noget i vejen for at man går i gang med at lave noget lækkert grej og kostumer. Der findes et cosplaymiljø herhjemme, og du kan også blive en del af det. Det er sjovt og man får en masse gode venner. Kostumerende kan også anvendes til fastelavn, hvis man ønsker at gøre lidt mere ud af det i år.

Indret boligen

Det er ingen hemmelighed, at GOT foregår i “middelalderen”. Hvis man har lyst til virkelig at fuldende fan-inspirationen, kan man vælge at indrette hjemmet som i Games of Thrones.

En af de ting man kan gøre er at få flere lys ind i hjemmet. Dengang havde man ikke elektricitet, hvorfor stearinlys var en stor del af indretningen.

En anden ting er naturligvis boligens udseende. Hvis gulvet er slidt og grimt, kan man overveje at få det høvlet eller slibet. I Danmark finder man en god gulvsliber i KBH, som lever af at lave flotte og rustikke gulve.

Det tredje er naturligvis skind… I alle afsnit af GOT har skuespillerne enten skind på kroppen eller i boligen. Skind holder dem varme, og det er hyggeligt med skind på sengen eller på en stol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT sjov. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *