Hafthor ”The Mountain” Bjornsson tog 130 kg på i løbet af 2 år

Det er ingen hemmelighed at Hafthor Bjornsson, som spiller The Mountain i Game of Thrones er en kæmpe. Med hans 2 meter og 200 kg kan han få selv de selv de stærkeste modstandere til at se små og splejsede ud. Det er dog de færreste, der ved at Hafthor Bjornsson i løbet af 2 år gik fra at veje 70 kg til hans nuværende vægt på 200 kg.

I denne artikel kigger vi nærmere på den imponerende stærkmand og skuespiller og ser på hans rejse fra en tynd basketballspiller til manden, han er i dag.

En knæskade satte en stopper for basketball karrieren

Før han blev kendt som The Mountain og en af verdens stærkeste mænd, var han stjernen på en basketballbane. Hans højde gav ham en naturlig fordel, hvilket gjorde, at han var på vej til en professionel basketball karriere.

En større knæskade satte desværre en stopper for basketballkarrieren, hvilket sendte den 19-årige mand ud på en søgen efter en ny arena.

Hans søgen førte ham til en stærkmandskonkurrence, hvor han fandt hans nye passion.

 

Han fandt hans nye passion i stærkmandskonkurrencer

Hafthor Bjornsson meldte sig til en af de lokale stærkmandskonkurrencer, og med meget lidt træningserfaring var der ikke mange, der spåede ham de store chancer.

Den unge Bjornsson, som var mødt op i et par normale New Balance 991 sneakers, overraskede alle inklusiv Magnus Ver Magnusson, som er blevet kåret til verdens stærkeste mand 4 gange. Magnusson tog den unge Bjornsson under hans vinge, og over de næste år forvandlede han ham til The Mountain.

Hvis du gerne vil gøre ligesom den unge Hafthor Bjornsson, kan du købe hans sko her og tage det næste fly til Island, og tage kampen op mod nogle af verdens stærkeste mænd.

 

En kost til at mætte en hel familie og en voldsom træningsplan skabte ham

For at tage 130 kg på i løbet af 2 år kræver det meget mad… Rigtig meget mad. Normale mennesker spiser normalt 2500 kalorier om dagen, mens den store islænding dagligt indtager 10.000 kalorier fordelt udover 7 kæmpe store måltider.

Udover at spise store mængder mad har Hafthor også en træningsplan, som vil få de fleste til at falde om. Træningsprogrammet strækker dig over 5 dage om ugen, hvor træningen primært består af styrketræning i hverdagene og stærkmandstræning i weekenden. Selvom træningsprogrammet er hårdt, er det mest imponerende den intensitet, han træner med.

For at se intensiteten, som han træner med, bør du gå ind på YouTube og søge efter nogle af hans træningsvideoer.

 

The Mountains bedste styrkeløft

Med den hårde træning og de mange kalorier, han Hafthor formået at opnå nogle imponerende løft i hans stærkmandskarriere.

Hans bedste løfte er:

  • Squat: 380 kg
  • Bænkpres: 230 kg
  • Dødløft: 460 kg

Med de løft har Hafthor Bjornsson gjort sig fortjent til navnet The Mountain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i blog, GOT skuespillere. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.