Game of Thrones parodi

game of thrones parodi

Alle serier, film bøger som har haft succes får altid sjove parodier lavet. Det samme er sket for George R.R. Martins tv-serie Game of Thrones.

Du husker sikkert ikke denne episode, for det er næsten 13 dage siden at den udkom. Parodien tager pis på Theon og Ygritte.

Hvis du fandt parodien sjov, anbefaler vi dig at du taget et kig på Youtube der er fyldt med disse sjove indslag omkring Game of Thrones. De laver alle sammen grin med de forskellige GOT karakterer. Nogen er rigtig sjove, og andre er mindre sjove.

Giv det et forsøg 🙂

Game of Thrones fakta

Game of Thrones består i alt af 7 bøger skrevet af George R.R Martin. Indtil videre er kun 5 af bøgerne udkommet, og nr. 6 kommer i år 2012.

Bog nummer 7 ved man ikke hvornår udkommer, da George R.R Martin kan bruge flere år på at skrive bøgerne. En ting der er sikkert: Vi er meget glade for, at der kommer flere bøger og at historien i Westeros fortsætter 🙂

Game of Thrones Danmark er det største fællesskab for fans af GOT serien og bøgerne. Vi opdaterer med de seneste nyheder flere gange i ugen. Bliv medlem og få alle de bedste fordele som fan, og deltag i vores fællesskab.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT sjov. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *