Film og serier til dig der elsker Game of Thrones

Game of Thrones er den bedste serie der nogensinde er lavet, det kan der vist ikke være så megen tvivl om. Der er simpelthen så meget at se og så mange spændende personer at blive engageret i. Intet andet fantasyunivers er i den grad blevet gengivet så præcist og i så god kvalitet. Det er jo bare naturligt at man gerne vil have mere, men desværre er det snart slut. Sidste sæson nærmer sig.

Så her er nogle ideer til, hvad man skal brug sin tid på indtil da, eller når vi sidste gang har besøgt Westeros i Game of Thrones.

Vikings

Tv-seiren Vikings, der ligesom GoT kører på HBO er det åbenlyse næste skridt, for alle os der bare ikke har fået nok. Følg den gæve viking Ragnar Lodbrok, når han stædigt søger mod vest og finder en helt ny verden, med rigdomme der kan plyndres og en ny, ukendt gud. Der er action, kærlighed, drama og forræderi. Alt det der gjorde Game of Thrones til vores yndlingsserie fortsætter i Vikings.

 

Ringenes Herre trilogien

Der er sikker ikke mange der ikke har hørt om disse enestående film, eller allerede set dem 100 gange. Men for enhver fan af game of Thrones, er den vidunderlige fantasiverden i Ringenes Herre det oplagte sted at søge hen. Der er store eventyr når det gode og det onde tager kampen op for kontrollen over Middle Earth og herskerringen, der kan afgøres alles skæbne. Den originale fantasyverden holder stadig og uden den var der ingen Game of Thrones.

 

Det løse

Der findes et utal af sjove, spændende, uhyggelige og dårlige fantasy-film og serier. Film som Dungeons and Dragons er så ringe at den faktisk er morsom. Xena krigerprinsessen havde en stor fanskare i 90’erne og den er stadig lige underholdende i dag. Er man til den mere nye stil kan man med fordel se Shannara Chronicles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i blog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *