Er du også til gys?

game of thrones hos michael kamp

Man kan roligt konkludere at Game of Thrones bøgerne og serien er fyldte med blod og kamp. Samt en tilpas portion af sex. Men hvad Game of Thrones desværre ikke har er gys og gru.

Hvis du er helt vild med gyserfilm og historier, så anbefaler vi at du kigger forbi Michael Kamps hjemmeside der kommer omkring alt godt international og dansk gys. Her finder du alt fra anmeldelser af film og bøger til artikler om hvad Michael nu finder interessant. Det er hvert fald ingen hemmelighed, at han også er vild med Game of Thrones serien. Mon vi kan lokke ham til at læse bøgerne og skrive en anmeldelse?

Michael Kamp har en stor kærlighed til B-film, og jo mere gys jo bedre. Udover det så har han skrevet adskillige bøger indenfor horror, fantasy og sci-fi genren. Som bevist på hans talent har Michael Kamp vundet Kulturministeriet og Ministeriet for Børn og Undervisnings Drengelitteraturpris, blevet nomineret til Årets Horrorudgivelse 2011 og Niels Klim-prisen 2011.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT blandet. Bogmærk permalinket.

1 Response to Er du også til gys?

  1. Sune skriver:

    Har fulgt ham i rigtig lang tid nu. Han smider nogle fede posts engang imellem. Det gode ved Michael i forhold til de andre danske gyserblogs er, at han ikke nødvendigvis altid SKRIVER om gys. Men også alt muligt andet som kunne relatere til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *