Engelsk by skifter navn for at promovere Game of Thrones

Kings Langley, King’s Landing – hvem kan høre forskellen? Det kunne en HBO producer ikke, da han stod på en togstation og hørte navnet på den historiske engelske by Kings Langley i Hertfordshire.

Produceren havde – som alle os andre hardcore fans – Game of Thrones på hjernen og troede, at der blev sagt ‘King’s Landing’ frem for ‘Kings Langley’, da han stod og ventede på togstationen. For at promovere Game of Thrones har Kings Langley nu officielt skiftet navn til King’s Landing, hvilket f.eks. kan ses på byskiltet. Kings Langley vil hedde King’s Landing frem til den 23. februar. Det er selvfølgelig en tarvelig kort periode, men perioden er valgt, da sæson 3 af Game of Thrones i februar udkommer på DVD og blu-ray.

Billedet viser indvielsen af Kings Langley's - eller King's Landings - nye byskilt (c): Mike Marsland.

Billedet viser indvielsen af Kings Langley’s – eller King’s Landings – nye byskilt (c): Mike Marsland.

Sæson 3 på DVD og sæson 4

Som sagt udkommer sæson 3 snart på DVD og blu-ray. Det drejer sig om den 17. februar, så i løbet af næste uge har du mulighed for at gense sæson 3 så mange gange du vil, samt nyde ekstra-materialet, der bl.a. indeholder slettede scener, kommenterede afsnit og interviews.

Til jer der har set sæson 3 tusinde gange og ikke kan vente til sæson 4, har vi her en 14 minutters lang forsmag på sæson 4, der indeholder interviews og ikke mindst flotte klip fra sæson 4, der ser ud til at blive den mest actionspækkede sæson af Game of Thrones nogensinde. At sæson 4 bliver actionspækket kommer ikke som nogen overraskelse, da den primært baserer sig på sidste del af bog 3, hvor der er mange klimaks i forhold til første del af bog 3, som sæson 3 er baseret på. Enjoy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT nyheder, GOT sæson 3, GOT serie, GOT sjov, sæson 4. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *