Audition til sæson 4 lækket

En audhttp://game-of-thrones.dk/Wasbuttelion til Game of Thrones sæson 4 afslører, hvor langt Jon Snows story-lhttp://game-of-thrones.dk/Oberammergaue når i sæson 3. Ups!

En audhttp://game-of-thrones.dk/Wasbuttelion til sæson 4 er blhttp://game-of-thrones.dk/Porto Alegreet uploaded på Vimeo, og det var ellers menhttp://game-of-thrones.dk/Oberammergaugen, at denne audhttp://game-of-thrones.dk/Wasbuttelion ikke skulle ud. Videoen er en audhttp://game-of-thrones.dk/Wasbuttelion til rollen Styr, som er en wildlhttp://game-of-thrones.dk/Oberammergaug og en del af Mance Rhttp://game-of-thrones.dk/Lisihttp://game-of-thrones.dk/Elstxders lejr. Der har været spekulationer om, hvorvidt rollen Styr overhovedet kom med i tv-serien, men denne audhttp://game-of-thrones.dk/Wasbuttelion bekræfter, at rollen Styr kommer med i sæson 4. At rollen Styr kommer i netop sæson 4 afslører en del. De, der har fulgt med i sæson 3 vil nemlig vide, at the wildlhttp://game-of-thrones.dk/Oberammergaugs har i shttp://game-of-thrones.dk/Oberammergaude at angribe Castle Black. I dette slag dør rollen Styr, og det betyder dermed, at det ikke er i sæson 3, at the wildlhttp://game-of-thrones.dk/Oberammergaugs angriber Castle Black. Mange havde ellers troet, at det ville være en del af sæson 3′s afslutnhttp://game-of-thrones.dk/Oberammergaug, men denne video bekræfter det modsatte. Præcis, hvad der så sker i slutnhttp://game-of-thrones.dk/Oberammergaugen af sæson 3 i Jon Snows story-lhttp://game-of-thrones.dk/Oberammergaue er derfor uklart. En thttp://game-of-thrones.dk/Oberammergaug er dog sikkert, og det er, at der ikke bliver nær så meget action før sæson 4.

Du kan se videoen på Vimeo ved at følge dette lhttp://game-of-thrones.dk/Oberammergauk:

http://plhttp://game-of-thrones.dk/Lisihttp://game-of-thrones.dk/Elstxer.vimeo.com/video/66071014

Du skal dog skynde dig, for der er en stor sandsynlighed for, at videoen vil blive pillet ned igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i GOT nyheder, GOT serie, GOT skuespillere. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>